En man hittades död vid Röda sten i Göteborg vid 06-tiden i söndags morse den 22 juli. Polisen var snabbt på plats och fyndplatsen spärrades av för en teknisk undersökning samtidigt som en förundersökning gällande mord inleddes. Vid lunchtid under söndagen var polisens tekniker klara på brottsplatsen och den döda hade identifierats. En ugn man i 25-årsåldern hemmahörande från Göteborg.

Teknikernas analys från brottsplatsen väntas vara klar tidigast under vecka 31. Över hundra förhör har hållits, men någon misstänkt för gärningen har polisen inte i dagsläget. Enligt tidiga uppgifter hade mannen blivit knivhuggen, men av utredningstekniska skäl vill polisen inte bekräfta uppgifterna.

I närheten av brottsplatsen var det ravefest den aktuella natten och många personer skall ha varit i rörelse i området. Huruvida det misstänkta mordet har kopplingar till ravefesten är ännu obekräftat.

Polisen är angelägen av att komma i kontakt med personer som rört sig i området den aktuella natten och som gjort iakttagelser kring Älvsborgsbron och området Klippan.

 

 

Tips lämnas till polisen på telefon 114 14.