Misstänkte mannen greps ikväll – misstänkt för mord på kvinnan. Det har luktat hemskt i flera dagar ute i trapphuset av förruttnelse, säger en granne som bor i lägenheten bredvid.

Under tisdagskvällen kom polisen till Sollentuna, norr om Stockholm på larm som gällde en bostad där en död kvinna skall finnas. I lägenheten grep polisen en man misstänkt för mord. Polisen har tidigare under dagen fått telefonsamtal om denna lägenhet och att en kvinna skall finnas död på adressen.

Enligt Polisen, -Kroppen har legat död en vecka! – Polisens kriminaltekniker har anlänt till lägenheten för att arbeta.

En förundersökning om mord är upprättad och det tekniska arbetet är i full gång samtidigt som kroppen kommer att undersökas medicinskt. Grannen i lägenheten bredvid träffade den aktuella tjejen för bara några dagar sedan. -Jag har inte hört något konstigt eller märkvärdigt sedan dess. Jag träffade tjejen i hissen påväg upp till min lägenhet för några dagar sedan. Hon verkade jättetrevlig – Men nu är hon död.

Grannar och hyresgäster i trapphuset har under dagen varit och ringt på hos den aktuella mannen i lägenheten. En person var där för att lämna post. När mannen öppnade lägenhetsdörren kom det en fruktansvärt illaluktande doft från lägenheten. Det luktade strakare än ruttet kött.

 

Vet du något om mordet eller har tips, ring Polisen 114 14.

 

Publicerad 2018-07-25